Overlijdensregister-Matching software

Overlijdensregister stelt aan bedrijven en instellingen software* beschikbaar waarmee eenvoudig, snel en geanonimiseerd uw relatiebestand met de Overlijdensregister database kan worden vergeleken. De OVL-Matching software. U kunt deze software gratis uitproberen.
* Software werkt (momenteel) alleen op een Windows PC.

Geanonimiseerd

Het grootste voordeel van de software is dat het totaal geanonimiseerd is. De bewerking bestaat uit een aantal stappen, zoals standaardiseren en uniformeren maar ook anonimiseren. De software maakt van elke regel van het bestand meerdere unieke codes, codes die ook in de Overlijdensregister database zijn gemaakt o.b.v. gegevens van een overledene. De unieke code kan niet terug worden herleid naar de persoonsgegevens. Door het anonimiseren van het bestand, verlaten de persoonsgegevens de Windows PC niet en voldoet de software aan de Wet op de Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Windows software

De OVL-Matching software is beschikbaar voor Windows PC’s. De software leest een CSV-bestand in. De software toont de eerste records van het bestand. Hierna dienen een paar stappen te worden uitgevoerd, zodat de software de inhoud van het bestand kan analyseren. De analyse van het bestand en de voorbewerking is in slechts enkele seconden afgerond, waarna de vergelijking met de Overlijdensregister database wordt gestart.

Gratis proberen

De OVL-Matching software is gratis te installeren. Overlijdensregister brengt alleen kosten voor het gebruik in rekening. Maar u kunt nu gratis een proeflicentie bij ons aanvragen! Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: info@overlijdensregister.nl. Wij mailen u dan de software, een licentie en een beknopte handleiding.

U kunt dan drie keer een bestand van maximaal 100 records vergelijken. Wanneer u na de proefperiode meer of grotere bestanden wilt vergelijken dan kunt u een betaalde licentie aanvragen. De prijstabel kan worden meegestuurd wanneer u een proeflicentie aanvraagt.

LET OP! De software is niet t.b.v. consumenten en daarom nemen we alleen verzoeken in behandeling van zakelijke email adressen.

Contactgegevens

Overlijdensregister BV
 

Wij reageren binnen 3 werkdagen op mailberichten!