Dienstverlening

Overlijdensregister biedt meerdere diensten aan om correspondentie aan overledenen te voorkomen. Kijk in onderstaand aanbod welke dienst het beste bij uw organisatie aansluit:

Abonnement ontvangen bestanden

Organisaties met een abonnement ontvangen de gegevens van alle door Overlijdensregister geregistreerde personen en kunnen daarmee hun eigen relatiegegevens actualiseren. Overlijdensregister stuurt de bestanden, afhankelijk van het abonnement, per dag, per week, per maand, per kwartaal of per jaar op.

OVL-Matching software

Met de OVL-Matching software wordt een bestande met relatiegegevens vergeleken met de Overlijdensregister database. De hoogte van de verwerkingskosten is afhankelijk van de grootte van het bestand. Zie ook: Bestanden controleren

Opvraagscherm

Met een gebruikersnaam en password krijgt u de beschikking over een opvraagscherm om daarmee gegevens van de Overlijdensregister database op te vragen.

Webservice

De webservice is bedoeld om vanuit uw eigen informatiesystemen een beveiligde en gecontroleerde verbinding te maken met de Overlijdensregister database. Deze dienstverlening is met name geschikt voor telemarketing organisaties. Met de webservice kan snel en eenvoudig gecontroleerd worden of de persoon die een medewerker wil bellen is overleden. Dit voorkomt een vervelend gesprek voor de medewerker en voorkomt ook ergernis en extra pijn bij de nabestaanden.

Echo PLUS programma

Organisaties die actief de missie van Overlijdensregister willen ondersteunen, namelijk het voorkomen van correspondentie aan overledenen, biedt Overlijdensregister het partnerprogramma: Echo PLUS. Deelname aan het Echo PLUS programma levert organisaties veel voordelen op tegen geringe verplichtingen. Wilt u meer weten over de deelname? Stuur dan een mailbericht naar en ontvang aanvullende informatie.

Wilt u aanvullende informatie of meer weten over de dienstverlening van Overlijdensregister, stuur dan een email naar en u ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.

Contactgegevens

Overlijdensregister BV
 

Wij reageren binnen 3 werkdagen op mailberichten!